Test og anmeldelse av DriveSafer Standard - Promillemåler.no

Test og anmeldelse av DriveSafer Standard

Produktanmeldelse og test av DriveSafer Standard

Jeg er en bil- og motorsykkelinteressert person som en dag kom over en annonse for en promillemåler til kun kr 299. Normalt er jeg ganske skeptisk til billige apparater, og det med god grunn, fordi jeg har hatt flere dårlige opplevelser med slike produkter som ikke fungerer og ikke leverer opptil forventningene i hele tatt. Eksempelvis hadde jeg en promillemåler som visste svært dårlige resultater, og spriket fra 0.00 promille hele veien opptil 4.00 …

Derimot så er jeg storfornøyd med DriveSafer Standard. Dette er det eneste av de billige tingene jeg har kjøpt som fortsatt fungerer (har hatt tre stykker i minst ett år). I tillegg så fungerer den bra til å måle promillen dagen derpå. For min del så blåser jeg dagen etterpå og føler meg nogenlunde sikker når jeg får resultat godt under 0.20 (promillegrensen i Norge). Derimot, så skal man aldri stole helt og holdent på en promillemåler, så en promillemåler skal ikke være avgjørende for om en skal kjøre eller ikke.

Jeg synes den også var verdt pengene fordi jeg har testet den mot andre promillemålere. For det første er jeg ikke interessert i å kjøpe dyre Dräger-promillemålere som koster flere tusen kroner. Jeg har nemlig testet resultatet fra denne med de dyre, og resultatet var at den er ikke mye forskjellig. Derfor synes jeg det er helt bortkastet å bruke så mye penger, når man kan få tilnærmet samme resultatet for flere tusen kroner billigere. I hvert fall når den fortsatt fungerer fint og aldri gått tom for strøm.

For min del så skaffet jeg meg dette produktet gratis gjennom å kjøpe tre stykker, for deretter å selge to av disse til kamerater på MC-treff. Det skal påpekes at jeg ikke har noe tilknytning til selskapet, og det vet de som kjenner meg. Oppsummert så er jeg storfornøyd med denne lille og snærtne promillemåleren. Denne kan jeg gå god for, fordi jeg unner ingen å miste lappen eller skade seg eller andre i trafikken på grunn av promillekjøring.

Skrevet av Bjørn Idar «Bommen» Bergskås (53) fra Bø i Telemark.

Klikk her for å se Facebook-profil
13140701_10153601270955098_571910783_n

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Readers Comments (1)

  1. Flott denne må prøves

    Svar

Leave a comment

Your email address will not be published.


*