Billig promillemåler gir nøyaktige resultater - Promillemåler.no

Billig promillemåler gir nøyaktige resultater

Promillemåler
Promillemåler

Det er en kjent sak at en promillemåler ikke gir hundre prosent nøyaktige resultater, men at de heller er ment som en pekepinn på hvordan man ligger an promillemessig. Selv politiets egne promillemålere er ikke helt nøyaktige, som er grunnen til at politiet vil ta blodprøver ved mistanke om promillekjøring.

Men det er forskjeller i nøyaktighetsgraden på tvers av de ulike promillemålerne på markedet, der enkelte viser mer reelle resultater enn andre. Men er det nødvendigvis en sammenheng mellom pris og nøyaktighet?

Billige promillemålere kan være nøyaktige

Flere norske nettaviser har sammenlignet promillemålere som selges på det norske markedet, og resultatene viser at det er store sprik mellom promillen som ble målt hos den samme testpersonen. Det som dog er gjennomgående er at prisen ikke nødvendigvis har noe å si for hvor nøyaktig en promillemåler er.

I Norge selges promillemålere for så lite som 300 kroner, men også for summer opp mot 4000 kroner. Alle disse er beregnet for privat bruk. Nøyaktighetsgraden har uansett ikke noen sammenheng med prisen, og en billig promillemåler kan være like nøyaktig som en dyr en.

Hvilken promillemåler skal du velge?

Vi anbefaler promillemåleren DriveSafer. Dette fordi det er en billig promillemåler som er svært enkel å bruke, og som kommer klar til bruk når du tar den opp av esken. DriveSafer behøver nemlig ingen form for kalibrering, og kan brukes om og om igjen så lenge enheten har batteri. Og til den nette sum av 350 kroner er det også en av markedets rimeligste promillemålere!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*