Promillemåler for hjemmebruk - Promillemåler.no

Promillemåler for hjemmebruk

Promillemåler
Promillemåler

Lurer du om din mindreårige sønn eller datter har drukket alkohol når han eller hun kommer sjanglende hjem sent på kvelden, eller vil du bare være helt sikker på at kroppen har kvittet seg med gårdagens festligheter før du kjører bil dagen derpå? I så fall vil du ha stor nytte av en enkel måler for hjemmebruk.

Enkelt med DriveSafer Standard

DriveSafer er en billig og enkel måler som i løpet av 20 sekunder gir deg svaret på om du fortsatt har alkohol i blodet, gjennom å vise deg eksakt promille på et digitalt display. En slik promillemåler er gunstig å ha spesielt når man skal kjøre bil, slik at man er på den sikre siden, samtidig som den har flere bruksområder som nevnt innledningsvis.

DriveSafer koster kun 299 kroner og er således en av markedets billigste promillemålere. Allikevel er den svært presis, med et standardavvik på intet mindre enn 0,01 promille. Dessuten kan du bruke den om og om igjen så lenge den har et batteri, samtidig som det ikke er nødvendig med munnstykke. Enklere promillemåler finner du neppe!

Hvordan fungerer en promillemåler?

Selve teknologien i en promillemåler er forholdsvis enkel. Når du blåser luft inn i promillemåleren, så blir denne luften automatisk omgjort til elektrisk strøm gjennom en brenselcelle i promillemåleren. Deretter vil enheten beregne din promille basert på en forhåndsbestemt algoritme. På denne måten kan en promillemåler gi en forholdsvis nøyaktig promilleavlesning, selv om blodprøve fortsatt er det mest nøyaktige.

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*