Promillemåler, derfor trenger du den! - Promillemåler.no

Promillemåler, derfor trenger du den!

Promillemåler
Kilde: Shutterstock

Dette er en sponset innlegg for promillemåler DriveSafer 2.0.

Å bruke en promillemåler er en enkel og effektiv måte å finne ut av om man har alkohol i blodet eller ikke. Det kan være flere grunner til at man ønsker å vite dette, men som regel er det relevant i forhold til kjøring av bil eller båt. Bruker du en måler i disse sammenhengene, så bidrar du til økt trafikksikkerhet både for deg selv og de rundt deg!

—    Ingen grunn til å ikke ha en promillemåler

Dagens promillemålere er forholdsvis nøyaktige, og de behøver ikke koste flere tusenlapper. Et godt eksempel på dette er den rimelige måleren DriveSafer, som selges eksklusivt på internett for den nette sum av 350 kroner. Følgelig er dette noe de fleste bør ta seg råd til – i alle fall om man ofte kjører bil dagen derpå.

Og det er spesielt for dagen etterpå at en måler er relevant. Flere er ikke klar over hvor lenge alkohol sitter i blodet, og kjører derfor bil alt for tidlig dagen etter en fest. Med en måler kan du unngå å sette både deg selv og andre i fare, bare ved hjelp av en enkel blåsetest.

Flere bruksområder

Det kan være flere andre bruksområder for en promillemåler enn bare når man kjører bil. Det er også veldig greit å ha en promillemåler når man er ute på sjøen og samtidig nyter alkohol. Eller dersom man mistenker at ens mindreårige sønn/datter har vært ute og drukket noe h*n ikke burde ha gjort. Med en promillemåler slipper du feilaktige mistanker!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*