Derfor bør du ha en promillemåler - Promillemåler.no

Derfor bør du ha en promillemåler

Promillemåler
Kilde: Shutterstock

Med en promillemåler kan du enkelt finne ut hvor alkoholpåvirket du er på det eksakte tidspunktet, samtidig som du også kan finne ut om du er på stigende eller synkende rus. En måler er svært enkel å bruke, og kan spare deg for mye bry samtidig som resultatene rett og slett kan være interessante.

Gode grunner til å ha en promillemåler

Enten du lurer på om du har blitt edru til å kjøre etter gårdagens festligheter, eller at du rett og slett vil vite hvor mye promille du har etter å ha drukket tre halvlitere med øl, så er en måler den enkleste måten å finne ut av dette på. Alt du trenger å gjøre er å blåse i noen sekunder i måleren, før den deretter viser promillenivået ditt i sanntid.

Det kan være greit å ha en promillemåler liggende i sammenhenger der man skal kjøre bil dagen etter man har nytt alkohol, men det kan også være andre grunner til å ha en promillemåler. For eksempel hvis man vil vite om man er på stigende eller synkende rus.

Slik finner du ut om du er på stigende eller synkende rus

En promillemåler viser det aktuelle promillenivået ditt når du blåser i apparatet. For å finne ut om du er på stigende eller synkende rus, så venter du 20 til 30 minutter fra første blåsing i apparatet. Hvis du ikke drikker noe i mellomtiden, så vil du da enkelt finne ut om alkoholnivået i blodet er på vei oppover eller nedover.

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*