En billig og nøyaktig promillemåler - Promillemåler.no

En billig og nøyaktig promillemåler

Promillemåler
Dette er et bilde fra reklamevideoen for DriveSafer 2.0 vist på YouTube.

Dette innlegget inneholder sponset produktplassering for DriveSafer.

Mange tror at en promillemåler må være dyr for å være nøyaktig, men det er slettes ikke tilfellet. I flere tester viser det seg at lav pris ikke nødvendigvis er synonymt med unøyaktig måling. Et godt eksempel på det skal vi nå gi deg, gjennom å presentere den både rimelige og nøyaktige promillemåleren DriveSafer.

Slik fungerer DriveSafer promillemåler

DriveSafer er en rimelig promillemåler som kun selges på nettet, noe som er en av årsakene til den lave prisen på kun 350 kroner. Sammenligner du dette med prisene på promillemålere som selges i norske butikker, så vil du bli overrasket over hvor billig DriveSafer faktisk er.

Samtidig så er den nøyaktig som få andre promillemålere. Ifølge produsenten har DriveSafer et standardavvik på pluss/minus 0,01 promille, som i praksis betyr at resultatene er svært nøyaktige. DriveSafer kan også måle promille opp mot 2,0, slik at den har mange bruksområder – enten du ønsker å vite nåværende promille på en fest, eller om alkoholen har forlatt kroppen dagen derpå.

Effektiv og enkel i bruk

DriveSafer trenger bare 10 sekunder med oppvarmingstid før den er klar til å brukes. Promillemåleren har dessuten 5 sekunder responstid, slik at du på maksimalt 20 sekunder har klart å finne ut din egen promille.

Det er ikke nødvendig å kalibrere DriveSafer, slik at det er svært enkelt å komme i gang med den. Det er dessuten en promillemåler for mange gangers bruk – så lenge enheten har batteri, så kan du fortsette å bruke den!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*