En promillemåler du bør skaffe deg - Promillemåler.no

En promillemåler du bør skaffe deg

Promillemåler
Kilde: Shutterstock

Dette innlegget inneholder sponset produktplassering for DriveSafer.

Er du på utkikk etter en promillemåler for privat bruk? Da behøver du ikke å lete lengre – vi har funnet en promillemåler som er både rimelig og presis, og som kan brukes om og om igjen uten at kalibrering er nødvendig. Dersom du synes dette høres «midt i blinken» ut, så bør du lese videre i denne artikkelen!

Er DriveSafer Norges billigste promillemåler?

Promillemåleren heter DriveSafer, og selges kun på produsentens egen nettside. Det gjør at prisene kan presses til det laveste, takket være reduserte kostnader og utgifter. I skrivende stund koster DriveSafer kun 350 kroner, og med tanke på hva du får for pengene, så vil vi nesten vurdere dette som et kupp.

Det er nemlig en promillemåler som kan brukes om og om igjen uten kalibrering. Så lenge den har batteri, så viser den nøyaktige resultater. Det er heller ikke nødvendig med utskiftbare munnstykker, og DriveSafer gir deg svar på hvilken promille du har i løpet av 5 sekunder.

Nøyaktig og billig promillemåler

Dessuten er DriveSafer nokså nøyaktig, til tross for sin lave pris. Standardavviket er på 0,01 promille (pluss/minus). Dessuten måler promillemåleren en promille opptil 2,0. Hvis du enda ikke var overbevist, så har nettbutikken til DriveSafer også ganske gode vilkår.

Dersom det skulle skje noe feil med promillemåleren din, så sender selskapet deg en ny en uten å spørre. Fra du bestiller tar det vanligvis bare 1 til 2 dager før promillemåleren ligger i postkassa di – så da gjenstår det egentlig bare å si: «Løp og kjøp»!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*