Promillemåler i Norge - Promillemåler.no

Promillemåler i Norge

Promillemåler
Promillemåler

Promillemålere blir stadig mer populært i Norge, og det finnes knapt ikke en hobbyforretning som i dag ikke selger promillemålere. Felles for de fleste målere som selges i butikk er at de er unødvendige dyre, samtidig som mange er uholdbart unøyaktige. Følgelig er den moderne promillemåleren DriveSafer nærmest en revolusjon.

Over 1200 fornøyde kunder – så langt

Det er ikke veldig mange månedene siden at DriveSafer ble lagt ut for salg, og i løpet av den korte salgsperioden har over 1200 norske kunder skaffet seg en slik måler. Med såpass høye salgstall og svært gode tilbakemeldinger fra kundene, er det ingen tvil om at populariteten til DriveSafer som promillemåler vil fortsette å øke fremover.

DriveSafer er en promillemåler som kun selges gjennom internett, noe som gjør at prisene kan presses til det ytterste. I skrivende stund koster en DriveSafer måler kun 350 kroner, noe som er svært konkurransedyktig sammenlignet med promillemålere som selges i butikk.

En praktisk og enkel promillemåler

Med promillemåleren DriveSafer kan du på maksimalt 20 sekunder finne ut hvor mye promille du har. En slik promillemåler kan være praktisk å ha liggende, og med det lave prisnivået har du ingen grunn til å ikke ha en promillemåler.

DriveSafer er enkel å bruke, og behøver ikke kalibrering. I praksis betyr det at den eneste forberedelsen du har med denne promillemåleren, er å sette i batteriet. Dessuten tilbyr DriveSafer hele 14 dager med åpent kjøp – som gir deg en optimal sjanse til å teste en av markedets mest populære promillemålere!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*