DriveSafer Standard - Promillemåler.no

DriveSafer Standard

DriveSafer 2.0
DriveSafer 2.0

Er du på utkikk etter en promillemåler som er både billig og nøyaktig, samtidig som den er enkel å komme i gang med og praktisk i bruk? Da behøver du ikke lete lengre, for vi har funnet frem til den moderne promillemåleren DriveSafer Standard. I løpet av kort tid har flere hundrevis av nordmenn skaffet seg DriveSafer, som du kan lese mer om i denne artikkelen.

DriveSafer Standard – En billig og praktisk promillemåler

DriveSafer er en billig promillemåler, med et prisnivå på kun 299 kroner dersom du bestiller den på nettsidene til selskapet i dag. Men det er ikke bare promillemålerens overkommelige prisnivå som gjør den populær – det er nemlig først og fremst dens praktiske funksjoner som gjør den genial.

Promillemåleren er nemlig klar til å brukes når du pakker den ut fra esken, og alt du trenger å gjøre er å passe på at den har batteri til å fungere. Utover dette så behøver ikke den å kalibreres, samtidig som den heller ikke trenger utskiftbare munnstykker. Følgelig er dette en promillemåler som gir deg minimalt med bry, noe som nok er en av de fremste årsakene til dens økende popularitet.

Effektive resultater med DriveSafer Standard

Dessuten behøver du bare å sette av 20 sekunder på å finne ut din egen promille med DriveSafer Standard promillemåler. Innen 15 sekunder har enheten blitt oppvarmet og er klar til bruk, før du deretter blåser inn i munnstykket i opptil 5 sekunder. Følgelig er det en meget effektiv promillemåler, som gir deg umiddelbare resultater på blåseprøvene.

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*