Gode grunner til å ha en promillemåler - Promillemåler.no

Gode grunner til å ha en promillemåler

Promillemåler
Promillemåler

Har du vurdert å gå til anskaffelse av en promillemåler, men er usikker på hvor ofte du kommer til å få bruk for den? Innledningsvis kan vi fortelle deg at hvis du kjører bil ofte, og samtidig liker å nyte alkohol i helgene, så kommer du definitivt til å få mye bruk for en måler.

Derfor bør du ha en promillemåler liggende

Det er mange gode grunner til at man bør ha en promillemåler, der flere av disse er knyttet opp mot bilkjøring. For en måler er en veldig enkel og sikker måte å finne ut om man har promille på, noe man definitivt ikke bør ha når man setter seg bak rattet på en bil (eller et annet kjøretøy for den saks skyld).

Selv om en måler alene ikke bør avgjøre et spørsmål om edruelighet, så vil det gi en fin pekepinn på om du er kjørbar eller ikke. Det kan også være greit å ha en promillemåler liggende for bruk mens man drikker, slik at man faktisk kan se hvor kraftig man blir påvirket av x antall enheter med alkohol. Kanskje lærer du noe av det?

Spar deg selv for mye bry

Mange er nok usikre på om de har blitt edru dagen derpå, mens andre igjen tror de er mye mindre «full» en hva realiteten er mens man nyter alkohol. En promillemåler kan gi deg det reelle svaret på hvor påvirket du faktisk er, og sparer deg følgelig for mye spekulasjoner og nervøsitet.

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*