Promille sin effekt på deg - Promillemåler.no

Promille sin effekt på deg

Promillemåler
Kilde: Shutterstock

Dette innlegget inneholder sponset produktplassering for promillemåleren DriveSafer.

Er du ofte på en fuktig bytur, der hukommelsen kanskje ikke er så god dagen derpå? Hvis du hadde visst hvor høy promillen din var når du er ute på festligheter, så hadde du kanskje ikke drukket like mye neste gang. Med en promillemåler kan du enkelt finne ut av hvor høy promille du faktisk har.

Slik påvirker promille deg

Allerede ved 0.6 vil kroppens reflekser og øvrige sanser bli redusert, samtidig som man får mindre hemninger. En slik promille tilsvarer omtrent 2 halvlitere for en gjennomsnittlig person. Fortsetter man den samme trenden, så vil promillen raskt øke til over 1.0.

Kjennetegn ved en slik promille er at man blir overmodig, høylytt og kan ha kraftige humørsvingninger – samtidig som kroppens mange sanser blir redusert betraktelig. Med en promillemåler kan du enkelt finne ut når det er på tide å gi seg.

For dersom du har over 2.0 i promille, så skal det ikke mye til før man opplever blackouts, bevisstløshet og svekket føleevne. Øker promillen med enda en enhet, så er død mulig, sammen med en rekke andre uheldige utfall.

Følgelig har vi en veldig god grunn til å vite din egen promille – nettopp for å unngå dette. Ved å ha en promillemåler liggende kan du jevnlig gjennom kvelden se hvordan du ligger an, og unngå den meget upopulære «fylleangsten» som inntreffer dagen derpå.

For enkel og privat testing av promille, så anbefaler vi promillemåleren DriveSafer. Den koster kun 350 kroner og gir deg presise resultater innen 20 sekunder!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*