Hva er en bra promillemåler? - Promillemåler.no

Hva er en bra promillemåler?

Promillemåler
Kilde: Shutterstock

Det selges stadig flere promillemålere for det private markedet i Norge, noe politiet mener er en positiv trend. I Frankrike har det blant annet blitt påbudt å ha en promillemåler i bilen for egentesting, og stadig flere blir observante rundt det å kjøre i beruset tilstand. Men hva gjenkjenner egentlig en bra promillemåler?

En bra promillemåler må være enkel og effektiv

Mens nøyaktigheten og det faktum at promillemåleren viser riktig promille er avgjørende, så vil andre faktorer også være avgjørende for om en promillemåler er bra eller ikke. For hvis brukeren skal orke å utføre en alkotest på relativt jevnlig basis, så må den være enkel å bruke og kreve minimalt med vedlikehold.

En bra promillemåler vil derfor være klar til å brukes når du pakker den ut av esken, samtidig som den ikke må kalibreres eller at deler må byttes ut jevnlig. Kort fortalt må en bra promillemåler være praktisk i bruk, samtidig som den er nøyaktig og billig. Men finnes det egentlig noen promillemålere som oppfyller disse kravene i det norske markedet?

DriveSafer 2.0 oppfyller kravene

Vi har funnet frem til en promillemåler som absolutt må kunne beskrives som bra. Den heter DriveSafer og oppfyller samtlige punkter ovenfor, ved at den har en svært lav pris på kun 350 kroner, samtidig som den er meget enkel i bruk. Den krever ikke vedlikehold og kan brukes om og om igjen.

Samtidig har DriveSafer et standardavvik på intet mindre enn 0,01 promille (pluss/minus). Følgelig er det en pålitelig og bra promillemåler vi snakker om her!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*