Promillemåler: Hva koster de? - Promillemåler.no

Promillemåler: Hva koster de?

Promillemåler
Kilde: Shutterstock

Dette innlegget inneholder sponset produktplassering for promillemåleren DriveSafer.

Det er fort gjort å tro at en måler koster ganske mye penger, ettersom det tross alt er ganske avansert teknologi som skal til for å måle en persons alkoholnivå i blodet basert på en blåseprøve. Samtidig har norske butikker kanskje bidratt til å øke dette inntrykket – for enkelte målere er svært kostbare. Men er en måler nødt til å være dyr?

Her får du en billig promillemåler

Kjøper du promillemåleren din i butikk, så kan du egentlig bare takke deg selv. Hos hobbyforretningen Clas Ohlson koster en promillemåler intet mer enn 3800 kroner! Svært få vil betale så mye for en promillemåler til privat bruk, noe nettbutikken DriveSafer.no har skjønt.

Her betaler du nemlig bare 350 kroner (pluss frakt) for en komplett promillemåler, som kan brukes om og om igjen. Det er en svært praktisk enhet som ikke trenger å kalibreres, og som heller ikke behøver utskiftbare munnstykker. Med andre ord er det bare å blåse – og deretter får du vite din promille på under fem sekunder!

Derfor er den så billig

Selv om DriveSafer er en billig promillemåler, så er den nøyaktig. Ifølge produsenten har den et standardavvik på maksimalt 0,01 promille (pluss/minus), noe som absolutt må regnes som en nøyaktig avlesning. Dessuten kan den måle personer med promille opptil 2,0.

Grunnen til at den er så billig, er at DriveSafer kun selges på nettet, og følgelig har reduserte kostnader og utgifter. Dette gagner deg som kunde, i form av en svært billig promillemåler!

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*