Mål promille med DriveSafer Standard - Promillemåler.no

Mål promille med DriveSafer Standard

Promillemåler
Dette er et bilde fra reklamevideoen for DriveSafer 2.0 vist på YouTube.

Dette innlegget inneholder sponset produktplassering for DriveSafer.

Er du i det minste tvil om at du har promille dagen derpå, eller drakk du et glass vin til middagen og lurer på om du kan kjøre på kvelden? Med en promillemåler fra DriveSafer kan du være sikker på at du er edru , og dersom alle nordmenn hadde hatt en slik måler liggende, så ville det bidratt til langt tryggere trafikkforhold.

Så mange blir tatt for kjøring i rus

Selv om promillekjøring generelt sett er lite sosialt akseptert i Norge, så viser det seg at omtrent 6000 personer hvert eneste år blir stanset av politiet og mistenkt for å kjøre under påvirkning av alkohol. Mens flere av disse nok hadde tatt valget uansett, så vil mange ha kunne unngått disse dersom de hadde en promillemåler liggende, for eksempel fra DriveSafer.

Promillegrensen for å kjøre bil i Norge er på 0,2, tilsvarende et lite glass vin. Årlig dør nesten 250 mennesker i trafikken i Norge, og en vesentlig del av disse har vært påvirket av alkohol på ulykkestidspunktet.

Enkel kontroll med promillemåler

Kjøper du deg promillemåleren DriveSafer, så kan du være måle promillen før du kjører bil i alkoholpåvirket tilstand. Det er en promillemåler som er svært enkel å bruke, og som ikke trenger kalibrering. Måleren gir deg svar på din promille etter 5 sekunder med blåsing!

Følgelig er det ikke noe ekstra bry ved bruk av en promillemåler. Dessuten har DriveSafer et avvik på maksimalt 0,01 promille (pluss/minus).

About the author

DriveSafer.no

Denne bloggen eies og drives av DriveSafer.no

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*